Hírek

Újabb sikeres K+F+I pályázat!

Az ArgonSoft Kft. ismét sikeresen pályázott a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által nyújtott támogatásra. A 2018-1.1.1-MKI pályázati konstrukció keretében működő „Rugalmas, adaptív eszközintegrációs keretrendszer nukleáris medicina laboratóriumi információs rendszerekhez” elnevezésű projektünk 64,5 millió Ft támogatást nyert.

A 2020. év végén befejeződő projektben a rákdiagnosztikai vegyületek gyártási folyamatának hatékonyabbá és gyorsabbá tételét tűztük ki célul, egy LIMS rendszerekhez kialakításra kerülő rugalmas integrációs keretrendszer kidolgozásával. A 2019 júliusában kezdődött időszakban olyan IT megoldás fejlesztését valósítjuk meg, amelyben a radiofarmakonok előállítása során használt különféle berendezések különböző formában előálló adatait az adott laboratóriumi gyártástámogató rendszernek továbbítani tudja, és így biztosítja az adatok egységes módon történő kezelését az adatintegritás megőrzésével. Ez az informatikai megoldás elősegíti a gyártási folyamat hatékonyabbá és gyorsabbá tételét, emellett csökkenti a folyamatok kockázatát, mivel a humán közreműködést az adatbevitel során minimalizálja.

Digital Academy Meetup az ArgonSoftnál!

Örömmel jelentjük be, hogy a Budapest Digital Academy Meetup soron következő szakmai előadásának az ArgonSoft ad otthont, ahol többek között In Memory NoSQL adatbázisok kialakításáról lesz szó.
Milyen kulcskérdések merülhetnek fel a NoSQL adatbázisok létrhozásánál és mire kell a legjobban figyelni a használat során?
Gyere el Február 4-én 18.00-ra a Budapest Digital Academy Meetup következő találkozójára, ahol nemcsak ezekre a kérdésekre kaphatsz kimerítő választ. Wagner László izgalmas, kurrens témákba és technológiákba nyújt majd betekintést egy igazán modern és fiatalos környezetben, az Argonsoft irodájában.

Bővebb információkért kattints az alábbi linkre:
https://www.meetup.com/Budapest-Digital-Academy-Meetup/events/258186434/

Találkozunk az ArgonSoftnál!

ArgonSoft Meetup ArgonSoft Meetup

 

Sikeres NKFIH pályázat

Az ArgonSoft Kft. sikeresen pályázott a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” pályázaton. A „Gyártástechnológiai módszertan és integráció kifejlesztése, validálása egy új farmakon gyártásbevezetéssel a nukleáris medicina területén” elnevezésű pályázatunk 122 millió Ft támogatást nyert.
A 2019. nyarán befejeződő projektben a rákdiagnosztikai vegyületek gyártási folyamatának hatékonyabbá és gyorsabbá tételét tűztük ki célul, egy kialakításra kerülő gyártási módszertan és technológia kidolgozásával. Olyan IT megoldás fejlesztését valósítjuk meg, amelyben az adatok integrált kezelése elősegíti a gyártási folyamat hatékonyabbá és gyorsabbá tételét. A gyorsabb gyártási és minőségellenőrzési folyamatok révén lerövidíthető az új farmakonok bevezetésének ideje, ezzel támogatva a PET/CT diagnosztika szélesebb körű felhasználhatóságát. A projekt megvalósítása során ötvözzük az ArgonSoft szoftveres K+F tapasztalatát és know-how-ját Magyarország egyik legjelentősebb nukleáris medicina kutatási és gyártási központjának, a Debreceni Egyetemnek szakmai tapasztalataival.
A projekttel kapcsolatos további tájékoztatás hamarosan az alábbi linken lesz elérhető.

http://localhost/argonsoft_live/palyazat/

Update cookies preferences