Hírek

Sikeres NKFIH pályázat

Az ArgonSoft Kft. sikeresen pályázott a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” pályázaton. A „Gyártástechnológiai módszertan és integráció kifejlesztése, validálása egy új farmakon gyártásbevezetéssel a nukleáris medicina területén” elnevezésű pályázatunk 122 millió Ft támogatást nyert.
A 2019. nyarán befejeződő projektben a rákdiagnosztikai vegyületek gyártási folyamatának hatékonyabbá és gyorsabbá tételét tűztük ki célul, egy kialakításra kerülő gyártási módszertan és technológia kidolgozásával. Olyan IT megoldás fejlesztését valósítjuk meg, amelyben az adatok integrált kezelése elősegíti a gyártási folyamat hatékonyabbá és gyorsabbá tételét. A gyorsabb gyártási és minőségellenőrzési folyamatok révén lerövidíthető az új farmakonok bevezetésének ideje, ezzel támogatva a PET/CT diagnosztika szélesebb körű felhasználhatóságát. A projekt megvalósítása során ötvözzük az ArgonSoft szoftveres K+F tapasztalatát és know-how-ját Magyarország egyik legjelentősebb nukleáris medicina kutatási és gyártási központjának, a Debreceni Egyetemnek szakmai tapasztalataival.
A projekttel kapcsolatos további tájékoztatás hamarosan az alábbi linken lesz elérhető.

https://www.argonsoft.hu/palyazatok/

Megújítottuk MS partnerségünket - az ArgonSoft ismét Microsoft Gold Certified Partner

Sikeresen lezártuk a Microsoft partnerségünk megújítását, így az ArgonSoft jelenleg Microsoft Gold Certified Partner az Application Development kompetencia területen.

Újabb pozitív sajtóvisszhang az ArgonSoft irodájáról

Újabb pozitív vélemény jelent meg a sajtóban az ArgonSoft irodájáról, ezúttal az Index csoporthoz tartozó blog.hu-n:

Melyik irodában dolgoznál a legszívesebben?

Reméljük, hogy mindenki tudja a helyes választ :)

Update cookies preferences