ArgonSoft IT Freelancer Szakértők csapata

ArgonSoft IT Freelancer Szakértők csapata

Siker receptje: TE tudásod + Ügyfeleink projektjei + MI csapatunk

Kik az ArgonSoft IT Freelancer Szakértői?

Olyan szabadúszó IT szakemberek, akikkel közösen megvalósítjuk ügyfeleink projektjeit, miközben kölcsönösen segítjük egymást az ügyfélszerzéstől kezdve, a különböző módszertanokon alapuló projektfeladatokon át, az újabb technológiák elsajátításáig. Célunk, hogy izgalmas projekteken, hosszútávon tudjunk együttműködni szakértői partnereinkkel.

Miért éri meg az ArgonSoft IT Freelancer Szakértővé válni?

Izgalmas projektfeladatok: A lehető legújabb technológiákkal, izgalmas, modern környezetben dolgozunk, így garantálva szakértőinknek számára a szakmai fejlődést és az izgalmas kihívásokat ügyfeleink projektjein. Cégünk tapasztalata és portfóliója által, olyan projektekben van esélye részt freelancer partnerünknek, amiket egyénileg nem tudna megpályázni.
Hosszútávú stabilitás: Egy adott projekttel nem ér véget együttműködésünk, hiszen a projekt végéhez közelítve kiemelt energiát fordítunk arra, hogy szakértőnknek minél hamarabb testhezálló, minőségi projektet kutassunk fel és minimalizáljuk számára a két projekt közötti „holtidőt”.
Minőségi partneri támogatás: Az ArgonSoft 12 éves, sikeres projektekben szerzett tudása által a legtapasztaltabb freelancer számára is tudunk olyan szakmai és menedzsment támogatást biztosítani, amellyel gyorsabb és hatékonyabban megoldásra kerülnek az esetleges szakmai és egyéb projektakadályok.
Szakmai képzések és fejlődési lehetőségek: IT freelancer szakértőink rész tudnak venni az ArgonSoft nyitott, szakmai tanfolyamain, valamint minden projekten számíthat tudásbázisunkra elakadás vagy szakmai kérdés esetén.
Testreszabott kapcsolattartás: Minden IT freelancer partnerünk személyiségét, stílusát és kapcsolattartási igényeit beépítjük folyamatainkba, így csak releváns témában keressük partnerünket. Nincsenek felesleges telefonhívások vagy nem igényelt kávézások.
Versenyképes napidíjak: Ügyfeleink naprakész versenyképes tudást várnak el mind az ArgonSoft belső csapatától, mind a projekten velünk dolgozó IT szakértői partnereinktől. Ezért cserében pedig versenyképes napidíjakat biztosítunk, hogy ne csak szakmailag, hanem anyagilag is megérje egy szabadúszó IT szakembernek az ASZK tagja lenni.

Hogyan tudok az ArgonSoft IT Freelancer Szakértők közé csatlakozni?

A lenti adatbekérő vagy a nyitott projektlehetőségeinkre történő jelentkezés során beérkezett anyagokra kevesebb mint egy héten belül válaszolunk. Telefonon tudunk egyeztetni az adott projektről vagy általánosságban arról, hogy milyen projektek lehetnek érdekesek, aktuálisak.

Dolgozz velünk!