Üzleti háttér

image/svg+xml

#ArgonSoft

Az elmúlt években az ArgonSoft Kft. jelentős szerepet vállalt az Magyar Nemzeti Bank új, XBRL formátumú jelentéseket befogadó, és feldolgozó rendszerének kialakításában.

Az itt szerzett tudásra, valamint cégünk több mint 10 éves pénzügyi szoftverfejlesztési tapasztalataira támaszkodva segíteni tudunk a kereskedelmi bankok és egyéb hitelintézetek számára az új XBRL alapú jelentésküldési megoldások költséghatékony és gyors bevezetésében.

image/svg+xml TM

#XBRL

A Magyar Nemzeti Bank bejelentése: 2020 április 6-tól minden EBA taxonómiával érintett jelentést XBRL formátumban kell beküldeni az MNB felé (a korábbi vonatkozású módosító jelentéseket is). Ez a változtatás minden hitelintézetet (fióktelepek kivételével), és a befektetési vállalkozást érint.

Az EBA által kibocsátott 2.9-es taxonómia: Az EBA oldalán letölthető az érintett 2.9-es verziójú taxonómia, ami az első modulonként különböző időpontban életbe lépő taxonómia.
Tudjon meg mégtöbbet arról, hogy milyen kihívásokra kell számítani az XBRL átállással kacspolatban!

MEGOLDÁSUNK

#XBRLwithArgonSoft

Az ArgonSoft Kft. segítséget kínál a kereskedelmi bankok és egyéb hitelintézetek számára az XBRL formátumú adatszolgáltatások bevezetése során az alábbi területeken:

Konzultáció

XBRL adatok előállításának konzultációs jellegű áttekintése, amellyel hatékonyabbá válhat annak bevezetése.

Minőségbiztosítás

A folyamatban lévő projekt minőségbiztosítása, a választott módszer verifikálása, amellyel csökkenthető a bevezetés kockázata, átfutási ideje, illetve a ráfordítás mértéke.

Szoftverfejlesztés

Esetlegesen felmerülő szoftverfejlesztési feladatok felmérése és felvállalása

12 év alatt 9 országban 30+ ügyfelünknek 150+ sikeres projektet valósítottunk meg

Kérje konzultációs segítségünket


A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.